Остання любовi сльозинка

Белякова Светлана Николаевна
Остання любові сльозинка
п'є самоту захлинаючись.
Зі спогадів тебе вигнати не в силах,
денна вбиває рутина.
Важко витримувати
одинокі ночі та дні.
Моє життя - рідкісна гра Долі
на життєвому просторі.
Недосяжні для мене речі -
радість, спокій  та любов.
Та дивлюся на зірки знов...
Вони сяють, мигтять,
як лицемірки.
Красиві, ніби телезірки,
вбрані до вечірки.
Ініціаторки незбагненних бажань,
тлумачуть все на свій лад
та вишукуються в ряд.
Ініціаторки палаючих
іскорок - мініатюрок.
Інспекторки закоханих,
авторки - акомпаніяторки їх зізнань.
Аматорки - орф'ярки
почуттів,
акторки, господарки - володарки сердець.
Недоторки - піснярки для кожної молодої
дівчини Одарки.

Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/