Хочу зробити тоб... любов

Алексей Бананан
Я не можу зробити так, щоб тобі стало краще, але я можу заварити тобі чай.
Хочешь, добавлю трохи малини,
Тобто буде трохи солодший ніж за звичай.
І разом із тим добавлю себе.
Ти пий до дна не велиими ковтками, що б не я не дуже втручався у твоє життя.
Звісно, якщо хочешь мало шипшини,
Але не їж ті плоди, вони дивні з зовні і колючі в собі.
Я мало інший, хоча ти гадаєш,
Що знаєш мене.
А ще можна додати кориці.
Тільки не іж її ложку - дуже гірка.
Треба по малу і дивуватись,
Як же прекрасне життя!
Якщо хочешь тістечко,
Я приготую, тільки щоб був закоханний. Тоді зовсім інший смак.
Щось забагато "тільки",
Але вдвох смачніше як не як.
Тож треба обом старатись,
Аби не скрипілло життя.
Для цього є любов - таке дивне почуття! :))

продолжение

 Я заварю тобі чаю, за воду, мабуть,
 візьму свою ніжність, та й чай в мене не такий
 як за звичай - особий сорт з вищих сортів моєї любові!
І мабуть мало рози, чайної  рози.
Тобто  звісно тобі шкода зірваних квітів
і я вирішив, що то буде дуже коштовна роза,
частинка моєї душі. Звісно розумію, що може не варто
 так ризикувати....
Але я по малу, дам горячої води, (ти  ж  пам‘ятаєшь,  що  то  є?),
І, що б не зпоганити все свіча освітлить з легка твоє тіло, а отже і температуру. 
96.6  тобто гарячіша за всіх!!

Еротично  може  звучать,
тобто мало цукру треба,
всю сіль прибрати.
Дійсно  треба  звичайна  вода.
Тобто  не  така,  як  моя  любов
До чистого тепла!..)))