Иллюзия

Елена Цивка
Ілюзія – це все моє життя,
Чи боляче ілюзію втрачати?
Я хочу спокою до тиші забуття,
Я хочу просто дихати й мовчати…
Чи просто вибігти босоніж у сніги,
І що є сили в темряву кричати…
Стомилась від бажань і почуттів,
Від сподівань безсовісно пихатих,
Від несподівано правдивих снів
Та існування від і до якоїсь дати…