Музика душi

Олександр Мачула
Ой, прісним видавався б світ,
якби не стрілися з тобою.
Давно б уже життєвий пліт
обвився зелені журбою.

Тяжкі б мене гнітили сни,
весь час літала б я по колу.
Чекала б до сих пір весни
і озиралася довкола.

Не випадково погляд твій
перехопили мої очі.
Тепер витаю серед мрій
і серце пташкою тріпоче.

Лунає музика в душі,
навкруг мелодіями лине
і ні за які бариші
вона мене вже не покине.

10.11.2017

* За мотивами твору "Але як..." автора сайту "Клуб поезії" БЕЗ http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=759699