take

Духовный Моисей
Ось я прийшов ,
Take me  an above .
А я багато часу згаїв ,
Take me  a higher .

Але  дороги не знайшов ,
Take me a home .
Прийди та забери мене ,
And save my soul.

І підіймая свій шлагбаум ,
It’s a final countdown.
Ти втрачаєш сутність відчуттів ,
And your  beyond can’t be weave .