Посмотри в себя

Валентина Волкова 9
               
        Не звертайся ні до кого
                За світлом і теплом!
        Життєдайне сяйво
                Запали в собі самому.
        Тоді розтане в тобі лід.
               Тоді й побачиш Сонця схід,
        Тоді й почуєш в серці жар,
              Що спалить гірку темноту.
        То ж не звертайся, не проси,
              А сам  той жар у світ неси.!