О партиях

Валентина Волкова 9
На Землі діють партії лівих та правих,
А щастя чомусь нема на Землі.
І гинемо всі в імлі
Законів та душ лукавих.
А може, не треба ні лівих, ні правих?
А може, тоді воно й зацвіте,
Коли стане більше сердечних та чесних,
Та більш стане душ нелукавих?
Звертаюсь до лівих, до правих,
(Адже щастям маримо всі):
З’єднаймося в тій, єдиній,
В П а р т і ї   Ч е с н и х  Л ю д е й,
Розумних, сердечних, красивих,
Людей, світлом серця правдивих,
Що можe з’єднати всіх!
“Не треба, – кричу: – Нам віднині
Не треба ні правих, ні лівих!
Давайте  утворимо,  люди,
партію душ ПРАВДИВИХ