О муках

Валентина Волкова 9
       На хресних муках, крізь життя,
               Троянди щастя розцвітають.
       Крізь хресні муки, Майбуття,
               Як Вічність Божа, нас вітає.
       Зненависть.. Зло... Хоч і болить,
               Хоч всі ті муки порождає,
       Поранена душа тремтить
               Та  Вічність нашу прозріває.
       На хресних муках Світ стоїть!
               Тому Троянда – символ щастя,
       А хрест –не смерть, а хрест- життя,
                Бо в Світі Вічного Буття
       Ніхто назавжди ніколи не вмирає!