Помилки

Така Синева
ми помилилися вперше, коли Сонце стікало обрієм,
я сказала:
"це схоже на Вінсента"
ти – на опіум,
і у кожного було своє, у кожного – своя дисперсія,
образи, ідоли, спомини,
депресії та експресії

ми помилилися вперше – і це була наша помилка
витрачатись на Сонце, на суперечки і домисли
на затягнуті фільми,
на охолоджені доторки
можливо, не варто було
витрачатись
одне на одного?