Не втримав

Духовный Моисей
І як би шалено тебе я не кохав ,
Але, тебе мій внеземний   я не втримав .
Так я багато слів сказав , яскраві очі ,
Не зупинити  голубої течії ,  цієї ночі .

І як би до безтями я тобою не хворів ,
Але, руками недотягнутись до захмарних літаків .
Дим від вогню встає , затьмарив зорі,
Твій запах відчуваю навіть уві сні , ці сни такі прозорі .