Кохане

Татьяна Александровна Остапенко
Коханий мий, моя отрада.
Я быть вид Тэбэ дюже рада.
Очэй твоых блокыдные озёра
Горцують кровь мою и видкрывають назтеж врата великие,
Нашего с Тобою огненного Рода.

Коханий мий, мой зубр, вепрь, ворон
Я пид ноги твои стежиною извилистой ложусь
Крылам раскидистым твоим порывом ветра отдаюсь
Ты яр свой для меня открыл
Ты неба синь мне подарил
Сиять в твоих глазах хочу пока на небосводе огненном горит наша звезда.
Ты - моё Небо.
Я - блызковка твоя.

            *****************************

Коханій мій, моя отрада.
Я быть вид Тебе дуже рада.
Очей твоих блокидниє озера
Горцують кров мою і відкривають назтеж брами великі,
Нашого з Тобою вогненного Рода.
 
Коханій мій, мій зубр, вепр, ворон
Я під ноги твої стежіною звивистою ложусь
Крилам розкидистим твоїм поривом вітру віддаюсь
Ти яр свій для мене відкрив
Ти піднебіння синь мне подарив.
Сяяти в твоїх очах хочу доки на небозводі вогненном горить наша звезда.
Ти - Піднебіння для мене.
Я - зірочка твоя.