Врода? Душа? Розум?

Валентин Бугрим
То що найліпше є в Людини?
Що не зникає в ній щоднини:
Душа чи Розум або Врода,
яка би не була погода!?...

Я пр;шу Вас поміркувати,
коментарем тут написати ...

12.ХІ.2017. м. Київ