У життi таке бува тiльки раз

Ксения Ротман
У житті таке буває тільки раз —
Раптом побачиш потрібну ту людину.
Хоч відчуєш немало тих образ,
Хтось таки змахне твою сльозину.

А в тій душі знайдеш тепло,
Котре невпинно ти ховав роками.
І згадаєш, як тобі воно було,
Коли не зміг знайти собі розради.