Це вишкребаю з решток - час?

Зозуля Юрий Павлович
Як не пiзно чи не рано, та не рана — не кричи, спiвай; Осанна..  Давнє, мирне, приватне:

                це вишкребаю з решток — час?
                з усіх: і як його набрати?
                та не збирать під небом втому?

                а вдасться — стане й часУ, й нас??
                щодалі дУші відпускати??
                самим теж не триматись дому??

                буя ще в світ наш сивий — цвіт???
                й сік дограЄ: з непройшлих літ???
                й ми сонцем вдень, вночі зорею???

                в місцину щиру летимО...
                десь там гніздечко складемО...
                й Любов плекатимем в Ідею...

Аби тут й про інших було сказано, кілька тестових їм слів: ні дня, ні каїнам, ні юдам, не рідня.