Процес

Виктор Янковенко
            

Він в світ прийшов давним-давно.
Шалена, невгамовна сила,
Неначе молоде вино
В його артеріях бродила.

З роками кинувши гуляк,
Що черевом життя сприймали,
Став видержаний мов коньяк,
Який у погребі тримали.

Тепер у тузі він сидить – 
Минулих літ нема і сліду.
По жилах оцет ледь струмить –
Дід Божого чекає суду.