Поспiшайте

Виктор Янковенко
       

Різноманітне, зле, лукаве,
Щасливе, інколи сумне.
Таке коротке і цікаве,
Моє життя ось-ось мине.

Що буде потім — я не знаю.
Коли я полечу з землі,
Куди думок подіну зграю
І ті знання, що в голові?

Благаю, друзі, поспішайте,
Не запізніться хоч на мить,
Онукам, дітям передайте
Свої знання доцільно жить.