Ясенопад

Игорь Герасименко Кременчугский
Вирує та шумить ясенопад,
злотавих барв дає в дощу наливку.
Таке яскраве, як Яценюка
падіння з політичного олімпу,
вже двірника це дійство не ляка.

20.10.2017