Пенсiонери - про однолiтка

Анатолий Анненко
- Віталій ще здоров'ям сяє -
                не помарнів, не "роздобрів".
Лікарню якось обминає.
                Не знаю я, щоб він хворів...
- На стадіоні "пропадає";
                бо пенсію маленьку має -
йому її не вистачає
                на ліки і на лікарів.