Листопад

Анна Куприенко
Ось і листопад уже надворі
Відправляє смски кольорові,
Небо синє з купками хмаринок,
Час шарфів та носивих хустинок.

Потримай в руках духм'яий напій:
Лате ,кава,чай - дарують настрій
В парку песики гуляють у "пальто"
Чи комфортно?Не питає їх ніхто.

Листопад чекає зиму вже
Вітер хмари темні принесе
Приморозить,сніг засипле двір,
Кіт прокладе слід-він справжній звір.

Гави десь тривожно закричать,
будем темні ранки зустрать,
А підвечір у рожевому вбрані
Захід сонця запалає у вікні.

Поступово сунуе вже зима.
Ми у затишку та з келихом вина,
Теплий плед,комин зігріє дім.
Я бажаю щастя вам усім !