Згадка

Горовая Тамара Федоровна
За туманами синіми,
у років далині
замело хуртовинами —
не знайти тебе, ні.

До хмариноньки білої
я легенько майну,
бо на ній полетіла би
в ту минулу весну.
 
Там бурхливими ріками
хвилі нас понесли.
І здавалось — навіки ми
У стихії злились.

Та весна заблудилася
в невідомих шляхах.
До зими розлучились ми
на стрімких берегах.

І безлюдними стежками
там шукала щодня,
і кохала безмежно я,
та тебе не знайшла.
 
Бо навік загубився ти
в непроглядних лісах.
Тільки спомин залишився,
Тільки мрії у снах.

                Санкт-Петербург, 2011 г.