Цiлуй

Женс Анна
Цiлуй мене,
Нiжно-нiжно.
Кажи менi,
Все тише-тише.
Словами торкаясь волосся,
По небу лiтити мов хмара.
Цiлуй меня,
Тише-тише,
Ми нiкому не скажемо,
Що наше бажання кохати,
Стало головним варiантом.
А ти мене цiлуй палко,
Й береги коло себе.
Ти мое тяжiння i ти мое небо.