С молотка

Екатерина Игоревна Жданова
Шел Сильверстейн

Сестра с молотка!
Сестра с молотка!
Стукачка, малявка,
Пискля - с молотка!
Всерьез, не играю!
Я торг открываю!
Кто выкрикнет:
Доллар?
Пять центов?
Хоть цент?
О нет его, нет его,
Нет,его нет!
Того, кто купил бы
сестру с молотка!
Ябеду, реву, писклю -
с молотка!



For Sale

One sister for sale!
One sister for sale!
One crying and spying young sister for sale!
I’m really not kidding,
So who’ll start the bidding?
Do I hear the dollar?
A nickel?
A penny?
Oh, isn’t there, isn’t there, isn’t there any
One kid that will buy this old sister for sale,
This crying and spying young sister for sale?