Все спустошено

Марта Лейцюсь
Все спустошено,
Передбачено.
Пройдено сотнями доріг.

Оголошено,
Не пробачено.
Просто взяв і занеміг.

Час повільно йде,
Гріх - то завжди гріх.
Є любов, і в раз - немає.

Там біда гряде,
Біль в очах твоїх
Не минає, чомусь не минає...

Те життя таке:
Треба вміти жить.
А не вмієш - то просто йди геть.

Є його макет:
Раз - тебе болить.
Два - байдужа, безболісна смерть.

М.Л.