Матiнка Божа

Надежда Бален Де Балю
Матінка Божа
на нас не схОжа,-
Ангели з Нею
в Раю размовляють,
Для Неї співають,
Її прославляють.

Матінка Божа,
на нас не схОжа,-
Вона родИла
Божого Сина,
Його сповИла,
Його молИла:

"Сину Мій Божий,
Ти Мій пригожий,
До ТЕбе, Сину,
всім серцем лИну,
ЗростАй, Мій Сину,
рятУй країну.

Сину Мій Божий,
тепер Я змОжу
МолИти Сину
за кожну людину,
Не дай, Мій Сину,
грішним загИнуть."

Матінка Божа
на нас не схОжа,-
Благає Сина
за нашу провИну:
"РятУй, Мій Сину,
кожну людину!"

2004 год