Поети помирають молодими...

Анатолий Анненко
Поети помирають молодими.
          І якщо став старим - вже не поет.
Минають лІта, осені і зими -
              все ж весняний душі поета лет.

Красу природи і любов вселенську
                оспівує поет, поки не мрець.
Космічну душу має велетенську.
              Коли поет співає - він творець.