Срiбна мiсячна дорiжка

Людмила Киреева-Силенко
Срібна місячна доріжка -
Неземна таємна сила,
Доторкнулась до поріжка
І мені лишила крила:

Зіткані з надій і щастя,
З ніжності і ласки мами,
З мрійних снів, з хмарин пухнастих,
Заколисані вітрами.

На крильцятах тих полину
В край далекий, в край незнаний,
Де живеш ти, мій єдиний,
Незабутній і коханий

На життєвих роздоріжжях
Розминулись ми з тобою...
...Срібна місячна доріжка
Будить спогади журбою.

Я — у чарах снів — Лебідка,
Ти — мій Лебідь білокрилий,
А над нами в небі квітне
Мудрий Місяць, сивий, сивий...

... Від Небес і до поріжка
Срібна місячна доріжка...