Я збудую наш власний дiм

Руслан Церковный
Я збудую наш власний дім,
Там де річка тече горою,
Там де ліс, де церковний дзвін
Не дає бідуванням покою.

Там де будуть пливти журавлі
В чистім небі, як чиста доля.
Я здарую  усе тобі!
Твоє щастя – то моя воля.

Нам співатимуть солов’ї
Про любов яка є у людях.
На цій грішній і вічній землі
Лиш вона є добром у грудях.

Я вмиратиму в домі тім,
Де зі мною ти поряд будеш.
Я залишу по собі тінь
У віршах тих, які ти любиш.

_____________________
© R. Tserkovnyy, 2017