Наймил1ш1й, найр1дн1ш1й

Валенсия-Велиция
Наймиліша, найрідніша -
           Наше сонечко ясне!

Пташенятко білокриле,
           Яснооке, гомінке -

Наше щастя, радість, свято -
           Казка нашого життя!

Надзвичайна та завзята,
           Працьовите бджоленя!

З днем народження серденько -
           Мирних днів тобі весь вік!

Довголітній вік щасливий,
           З привітаннями твій рід!