Плач серця...

Тина Павленко
Чи хтось  бачив,
Як плаче серце?
...Ні не бачив.
Воно тихенько
Ронить сльози
І біль ковтає.
І ніхто той
Ваги не знає,
Яке серце несе
Надмірно,
Хоча й стука
Невтомно, мірно.
ВАгу лиха, що
В плоть вчипилась
І отрутою розчинилась,
Але серце здолає лихо -
В милосерді
Єдина втіха...