Осанна

Валентина Петроченкова
Мов перша квітка навесні,
Яка з –під снігу виглядає,-
Радіє в самозабутті
Навколишньому небокраю;

Дарує ніжні почуття,
Наповнені красою.
Звучить в них музика життя,
Освячена весною.

Чомусь побачила в тобі
Я квітку ту, Оксано.
Молитвою звучить в душі:
О с а н н а,  о… О с а н н а!

    24 липня 2017 року, Мюнхен.