На свадьбу Иванке

Лидия Елена
Для мами Іванки

Мамо, матінко, матусю!
Мила, ніжна, дорога
Я до тебе серцем прихилюся,
Щоб подякувать за радість і життя

За світанки, промені надії,
Що плекала в серці материнському щодня
І в молитві Богу приносила
Всі прохання за своє дитя

В зорі яснії вдивлялась
Коли в ніч не спала я,
А ти пісню все співала
Щоби спала донечка твоя

А коли бувало захворіла
Ти себе не берегла
Забувала про своє здоров’я
Краще б донечка здоровою була

Ти росинкою мене вмивала
Квіти в коси заплітала,
І привчала до життя
Щоб надію в ньому покладала на Христа

Скільки в серці материнському турботи,
Щоб щасливою зростала я
І сьогодні я схиляюсь низько
Мій уклін тобі матусю дорога!

Хай же Бог дарує милість
Довгі роки ще життя,
Щоби радісно зустріли
Прихід  Господа Христа!

Для мами нареченого
---------------------------------
І для вас моя матуся мила,
Так назвати хочу я,
З уст моїх подяка лине щира,
Що зростили сина, давши приклад для життя

Наче пташечка щебечете у домі
Дім наповнений тепла,
Хай Господній мир прибуде
Милість Божа доброта

Ви в житті своєму ночі не доспали
Коли плакало в колисочці дитя
Все молитву в небо посилали,
Щоб зростало в Господі щодня

Виріс син з турботою про нього
Усміхаються сьогодні небеса,
Мій уклін вам матінко з любов’ю
За тепло і ласку в серці  що знайшла

За уста усміхнені до мене
Наче сонце літнє з висоти,
Дякую вам щиро мамо
Хай Господь вас береже в житті


Для батька нареченої
Рік 1991,листопад місяць,якого я зовсім не знаю. Але думаю що місцями
ще виблискувало на сонці пожовкле листя,а десь місцями ще цвіте красуня
квіточка серед не теплої вже осінньої прохолоди, яка наповняє серце спогадами
про тепло. Та це найкраща пора для мого любого татуся.
А ось, ось тихий лагідний вітерець доторкнувся до листочка, та сонечко яке своїми
промінчиками  обіймало його зашепотіло:»Зачекай, зачекай хвилиночку у нас є
важливе повідомлення і тоді ти віднесеш його за адресою. Там у одній родині
батько  з нетерпінням чекає  донечку, це стане для нього радісна новина, він стане
найщасливішим батьком.
І цим батьком був ти мій милий татусь. Це ти пам’ятаєш той 1991 рік 25 листопада,
коли ти з радістю отримав приємну новину про народження сина і донечки.
Я дякую тобі мій любий татусь за твою безмежну до мене любов, я відчуваю її всім
своїм серцем, я низько схиляюсь тобі за щасливе життя яке ти мені подарував, за
добрі повчання які я отримала від тебе для життя.
Про твоє постійне піклування дякую тобі.

Твоя любов  татусю милий
Розтоплює крижинки у житті
І я така щаслива,
Що ти даруєш радості мені