Дитяча декламацiя на день подяки

Анастасия Тенжала
1.Ми зібралися сьогодні,
Щоб з'єднатися в хвалі,
Пригадати дні Господні,
Що прожили на землі.

2.За дари всі і таланти,
Що Господь нам дарував,
Наче цінні діаманти
З наших душ Він майстрував.


1.Хтось подякує в молитві
За Христа пролиту Кров,
За відвагу, силу в битві,
Що дарує знов і знов.

2.Хтось у пісні Бога славить,
Бог талант чудовий дав,
Співом Дух Господній править,
Церкву Божу обійняв.

1.Прочитає інший Слово,
Розуміння Бог дає,
Церкві Божій на збудову,
Хліб Духовний роздає.

2.Із дорослими і діти
Віддають хвалу Христу,
За плоди усі і квіти,
Щедрий дощик і росу.

1.Тож зійдемося в єднанні
Славить Господа в цей час ,
А де двоє у єднанні
З нами Бог посеред нас.

2.Мт 18:20: "Бо де двоє чи троє в Ім'я Моє зібрані, там Я серед них."