Знову дощ...

Тонина Аг
Періщить знов дощисько –
Такий вже листопад.
Ось-ось зима, вже близько,
Тепла не жди назад.

Слюдою крига вранці
Деінде заблищить,
Листочки – вітру бранці -
Це їх прощальна мить.

Буває – не вщухає –
Дощить в тобі печаль,
І сам летиш листочком
За вітром в дальню даль.

Зі щемним сподіванням –
Що в чистоті снігів
Зустрінеш знов кохання -
Дістанеш берегів…