Подарунок для маленького

Лидия Лукашина
    Вiрш та подарунок для
    маленького племiнника Антошки

Хоч читаешь ти слабенько,
Но ти хлопчик розумненький!
Даримо тобi ми "Кубик",
Щоб розумний був, як Рубик.
Гранi чiтко щоб складав,
Час та швидкiсть всiм задав!
Щоб мiцне було здоров'я !!!
Тебе вiтаємо, з любовь'ю!!!

20.11.2017