Не вiдвертайся!

Сергеева Юлия
Іноді соромно не за себе,
соромно дуже мені за тих,
хто промовляє «війни не треба»,
мріючи знищити нас усіх.

Тих, хто під гаслами «мір і скрєпи»
хоче тут все зруйнувати вщент,
тих, хто кричить «воєвалі дєди»,
хоч сам огидний Кремля агент.

Краще збирали б останні речі
щоби забратись з країни геть,
ми коридор надамо безпечний
досить тут сіяти лють і смерть.

Знову під кулями кращі гинуть
байдужість для волі несе труну.
Не відвертайся - рятуй країну
без тебе не виграти цю війну.