Але ж любили? Так? А, може, нi?

Катерина Жебровська
А. Вівальді - Концерт для двох віолончелей
і оркестру, соль мінор RV531
Ансамбль «АртеХатта», М.Которович

Але ж любили? Так? А, може, ні?
Чом серденьку сміялося вночі?
Що розцвіло в закоханім єстві?
Про що були бажання, мрії, сни?

Чим бавили себе слова й думки?
Кому світили зорями шляхи?
Для кого стигли Місячні пісні?
Про що мовчали погляди чужі?

Але ж любили? Так? А, може, ні?
Довірила тепло рука руці…
Струна Душі звучала для Душі…
Молили очі очі: Возлюби!

19.11.2017