Чорнi хмари Злива Буря

Катерина Жебровська
M. Аркадь’єв - "Руїни бароко", Concerto grosso
для скрипки, органу і струнного оркестру (прем’єра в Україні),
FANTASTIC CHAMBER ORCHESTRA, М.Которович

Чорні хмари… Злива… Буря…
Стугонить життя…
Виє прощена палітра…
Міниться Земля…

Сонце хмари розганяє…
Вітер тишу рве,
Верховіттями гойдає,
Спрагло воду п’є…

Сила стигне… Вдих і видих…
Марево надій…
Небо – клоччя… Світ – гармидер…
Потойбічний стрій…

Тут і зараз тчуть спокуту
З намірів й бажань …
Час і простір збились в грудку…
Перехід за грань…

19.11.2017