Тихо-тихо Рiчка Небо

Катерина Жебровська
Тихо-тихо… Річка… Небо…
Стежка навмання…
Німота холодних стебел…
Приспана трава…

Тихо-тихо… Плин мовчання…
Сонце сходить в сон…
Безголосе колисання…
Гра листка з листком…

Тихо-тихо… Золотавість…
Світяться кущі…
Тиша в серці… Спокій… Радість…
Вечір мовчазний…

16.11.2017