Здiймаюсь на хвилю

Прокопенко Юрий
Налаштуюсь на хвилю твою неодмінно
І частинкою сяйва по ній пробіжусь.
Хай усе негативне залишиться тлінним,
А на зміну йому прийде вир куражу.
Понесе, мов на крилах, далеко-далеко,
Небокраєм загравним назустріч вогням.
Відчуваю світила, їх збуджений клекіт,
Затамовую подих, жду виходу дня.
Він миттєво засліпить всевидящим оком,
Опромінить добротно, така в нього суть!
Ми сьогодні на рівних, я теж ненароком
Розповсюджую світло, у серці несу
Неймовірний запас радіацій шалених,
Подарований згусток буремних жадань.
Я на хвилю здіймаюсь, спалахують вени,
Закликає душа йти вперед без вагань.

22:33, 22.11 2017 рік.

Зображення: http://www.liveinternet.ru