Осмотр

Екатерина Игоревна Жданова
Я был у доктора,
Он заглянул мне в рот
И вытащил игрушечный вельбот,
Коньки извлек, 
Седло достал, 
Башмак...
- Будь аккуратнее с едой,
Нельзя же так.

Examination

I went to the doctor-
He reached down my throat,
He pulled out a shoe
And a little toy boat,
He pulled out a skate
And a bicycle seat,
And said 'Be more careful
About what you eat.

Шел Сильверстейн