Це ми

Натали Амар
Україна – це ти, Україна – це я,
Україна – це наша велика сім я!
Україна – це я, Україна це ти,
Це над нашим Дніпром величезні мости.
Це на свято духмяний бабусин пиріг,
Це дорога додому і рідний поріг,
Це матусі усмішка, мов сонце ясна,
Це сусідська черешня, що дуже смачна.
Це весною у лісі пташині хори,
Це із татком на лижах зимою з гори,
Це у літку на морі гарячий пісок,
Це пшениці у полі тугий колосок.
Розфарбоване лисття і дощ восени,
І дитячі казкові і радісні сни.
Це різдво і ялинка у світлих вогнях,
Це колядки, святий Миколай на санях,
Це шляхетні козаки в старій давнині,
Це Хмельницький Богдан на міцному коні.
Це Тараса Шевченка безсмертні слова,
Це і Леся, і пісня її лісова.
Це дівчата, яких красивіше нема.
Це мелодія, слово, і пісня сама!
Це та мова, що ллється, мов чиста вода,
Це світлина, де бабця завжди молода…
Це і стежка до школи, і парта, і клас,
Це все те, що із серця не вирвеш у нас!!!
Хай із наших сердець пролунає в ефір:
УКРАЇНА – ЦЕ МИ! УКРАЇНА – ЦЕ МИР!!!

Наталi Амар