i Гагарiна

Сергей Заграбайло
Дайте людям ілюзію щастя,
Обіцяйте якийсь «комунізм»,
Щоб безкарно могли собі красти,
А не чесність, свободу, «безвіз».
Поверніть за горілкою черги,
«Запорожець», «Москвич», «Жигулі».
Хай не ходять по вулицях негри,
А керують нехай москалі.
Поверніть їм кіно без попкорна,
А у бочки і пиво , і квас,
У колгоспи ланкОвих і норми,
А у спальнях щоб з вати матрац.
Поверніть одностайність в газети,
На заводи профком і партком,
Поверніть рибні дні і котлети...
І Гагаріна на космодром!