Навiщо говориш прощай

Владимир Ольховой
Навіщо говориш прощай?
Невже почуття твої зникли?
У серці моєму відчай
І душі від болю поникли.

Не радує більше цей світ.
Похмуро дивлюсь в сьогодення ...
Чвалаю, побитий як кіт,
Попереду тільки будення...

Зробила свій вибір вже ти ...
Чужі ми тепер, не єдині ...
Ну що ж, прощавай назавжди ...
Хоть сердце щемить всередині.

Владимир Ольховой. 21 Ноября 2017.