Цi руки нiчого не брали

Бурчак Ворожбянский
Ці руки нічого не брали…
  (Популярне ствердження
  деяких високопоставлених осіб)

Ці руки нічого не брали…
Коли  хабарі не давали…
Коли ж хабарі їм давали,
Вони їх не брали, – хапали!
А потім за горло тримали
Усіх, хто добро розкрадали.
Здобуте – в офшорах ховали
Й сьогодні тремтять, мов шакали…
Хоча хтось «вгорі» заявляє:
«Корупції більше немає!»,
Збіднілий народ добре знає,
Що битва за Правду триває.
Царі-олігархи тутешні
Забули про кари небесні:
Усі, хто присвоїв мільйони,
Не матимуть більше корони.
Бо рідна моя Україна
Не здатна згинати коліна!
23.11.2017