МАМ

Елена Вокуева
Кор зэв сьолом вылын сьокыд
Вотын воло мам.
Оз сап сернит с!йо мекод,
Лосьыд ачыс, рам.
 Тода ме, мый с!йо лекон
 Повзьодны оз лок.
Гашко,  гажтом метог сэтон,
Олом оз нин сот.
Модар югыдас мед ловлы
Кокньодыштны  суд.
Ловъя дырйи коло мамлы
Сетны унджык шуд.