Звычайна крадижка, сам спробуй!

Амальгама-69
28.08.2015

- "Ще не вмерла"?..
- Афродiта?..

(бит и весь его отряд)

У "ЗАЙКИ" спитайте,
Не чипай, бо карта бiта,

(как в народе говорят)

Та краще арбайтен.

Вже наслухались пісеньок
За батьків хрещених,
За троянди витребеньок
За мільйон навчених.

Де ж мені знайти притулку,
Як і з ким лягати,
Щоб найвищого гатунку
Зранку виглядати?!..

Щоби вільно і тендітно
Від стегна ходою
Якнайліпше непомітно
Чубатись собою.

От такі мрійливі аскi,
"...ла-ла, ю-й-бО, ла-ла, ла-ла"?..
Кажуть люди, зроби ласку,
Та й спи, ла-ла, собі  САМА!

Ще не вмерла де ля Фора?
В Бiзона спитайте,
Сито-п'яно, трима-вора,
Та краще тiкайте.