Swinka Chmurka

Бабушка Ира
;winka Chmurka dzi;, jak zawsze,
Zjad;a ciasteczko i kasz;,
Zjad;a du;o marmolady,
Zjad;a paczk; czekolady,
Zjad;a barszczyk i ;azanki,
Zjad;a budy; ze ;mietank;
I zdecydowa;a ;winka,
- Zjem, jeszcze, cukierk;w skrzynk;
I z marchewki zjem kotleta,
A od jutra, mam diet;.
A od  rana, ;winka Chmurka
Zacze;a diet; z bu;ki.