миттeво-нiчне

Фиолетта
дві цигарки ватран тиша
в’язка дров довга ніч сама
у спіжарці шкребеться миша
але може і не вона
то я нині чекаю снігу
або сніг чекає мене
є такі паралельні збіги
час і простір не обмине

зацирую на джінсах дірки
але може і не на них…
замість в небі шукати зірку
для синиць наготую крихт

в ватрані дотлівають жаринки
ну а може не в ватрані
і на шибках сніг білим тиньком
певно ранок а може ще ні