Мечта

Людмила Липкан
МРІЯ
До рідного краю ніяк не торкнутись долонями.
Бо доля далече  штовхнула від нього мене.
Родина залишилась  там.  Майже вже захолонули
І думки,  і мріі ... А серце ніяк не збагне.

Навіщо потрібно було назавжди роз'єднати
По крові і духу так рідних братів та сестер?
Не тим,  хто глумився над нами,безгучно  страждати,
Їх  душі в полон заточив назавжди  Люцифер.

Та віра  моя невмирає,  якщо - то останньою.
Засяє яскравим вогнем наша  Київська  Русь!
Могутньою,  рідною,  сонячною та безкрайньою!
До неї сягну . Як до матінки враз пригорнусь.

        Астрахань,  листопад 2017