Синочку мiй

Тамара Базилевская
Не спала  ніч – все думала про тебе,
Синочку мій, кровиночка моя.
Як хочу пригорнуть тебе до  себе,
Та ти далеко – i сумую я...
Здається, що недавно був  маленьким -
Тепер вже  батько! Синку, час летить…
Не хочеться, але я вже старенька…
Благаю Бога – хай тобі щастить!